Stockholm photo booth

Vi underhåller gästerna så du kan ha roligt

Hyr en photo booth

Stort eller litet, vi har en photo booth till dig. Vi erbjuder en förstklassig upplevelse för era gäster och kunder med många skratt i centrum. Om det är en nostalgisk tema fest, ett bröllop, konferens eller ett bås på en mässa så ser vi stolt till att uppfylla era krav för ett lyckat event.
Fotobås har en förmåga att dra folk till sig och blir automatiskt en samlingspunkt som ingen vill missa. Den kan skriva ut bilder som ett minne, spara ett digitalt foto album eller lägga ut dem på sociala medier. Vem vill inte vara med på det? Bröllopsbilder på gästerna som är uppklädda till tänderna, kollegor som släpper loss och firar ett bra år, premiärbesökare på röda mattan eller mässbesökare som flockas till ert bås, listan kan göras lång och våra photobooth är bara början. För att det ska bli riktigt lyckat är miljön och motiven avgörande. Låt oss hjälpa dig hitta dem bästa bilderna för ert speciella tillfälle och lämna ett ovärderligt intryck.

Vi skapar scenen och era gäster är artisterna!
Det finns få saker som lockar så mycket som en foto automat.

Gratis Förfrågan

Röda mattan som leder fram till en stor spegel
Elegant

Magic Mirror

Med en stor spegel som fångar hela utstyrseln så är detta bås perfekt för alla uppklädda evenemang. Spegeln passar snyggt in i stiliga miljöer och skapar en samlingsplats för alla att både spegla sig och ta roliga bilder. Går bra att ställa inne i lokalen för ett privatare skoj som i ett avskilt rum eller varför inte vid entrén eller utgången för att få en före och efter bild av era gäster.

Man som håller upp 2 ananas på en 360 photo booth
innovativ

360 booth

Kameran roterar runt dig och skapar en levande, kort video i slow motion. 360 fotobåset fångar fantastiska bilder som ger ett unikt värde till gäster och kunder. Låt dina gäster vara stjärnan i sin egen högupplöst video eller även gif.  

Man klädd som Clint Eastwood cowboy framför en svartvit bild av en massa kor.
skrattfest

GREEN SCREEN

Man kan antingen använda en fast bakgrund eller en så kallad green screen. Lägg till valfri bakgrund eller använd en förutbestämd. Väldigt bra på mässor eller företagsevent om man vill skapa bilder med branding för att sprida ditt varumärke eller helt enkelt roligt på en tema fest tillsammans med rätt rekvisita som passar bakgrunden. Bara din fantasi sätter gränser! 

Två tjejer som leende använder en photo booth
Smidig

Lite

Enkel att transportera och sätta upp, en fotobox för alla tillfällen. Programvaran är enkel att förstå, kameran tar högupplösta bilder med ett ringljus som garanterar snygga foton. 
Vi har rekvisita som följer med och vi har och kan ta fram  olika backdrops som passar ert unika tillfälle.  

Varför gäster älskar fotobås för bröllop 

Gäster älskar bröllop med fotobås av flera skäl. För det första är bröllopsfotobås en mycket uppskattad källa till alternativ underhållning än dans under mottagningen. Medan många älskar att vara ute på dansgolvet vet vi alla att dans inte är för alla. Icke-dansare kommer att tycka om att ha något påtagligt att göra annat än att sitta vid sina bord och göra besvärliga samtal och, naturligtvis, även dansälskare behöver så småningom en paus! 

Photo booth är också ett utmärkt sätt för dina gäster att bryta isen med varandra. Ofta har många bröllopsgäster aldrig träffats tidigare eller inte sett varandra på ett tag. Att ha en praktisk gruppaktivitet tillgänglig kommer att uppmuntra människor att gå upp och interagera med varandra. Detta kan vara roligt på oväntade sätt. Det är också en av de sällsynta sakerna i livet som är både roligt och lämpligt för alla åldrar. 

Beroende på tonen i ditt bröllopsmottagning kan du välja att hålla sakerna enkla och stilrena med grundläggande, draperade bakgrunder eller glamorösa genom att tillhandahålla glittrande, glittrande omgivningar eller till och med komiska genom att välja anpassade teman och inkludera kostymer och rekvisita – som överdimensionerad plast glasögon, överdrivna topphattar, ett sortiment peruker och falska mustascher. Rekvisita, som svarta tavlan pratbubblor gäster kan skriva på, eller tema skyltar som “Lag Brud”, är särskilt uppskattade. Det finns många varianter av stick-rekvisita tillgängliga. Saker som kartongchampagneglas och jätte diamantringar saker som hattar, galet ansiktshår, jättehår, fåniga ord och mer. Utsmyckade ramar är också ett populärt val. Oavsett vilka föremål du använder för att förbättra din fotoböcker, finns det inget som att sätta på dumma kostymer, experimentera med fåniga rekvisita och ta upprörande gruppfoton för att få människor att skratta och skapa en unik möjlighet för minnesvärda, bindande upplevelser. 

Utöver allt detta kan ett bröllops photo booth också ge fantastiska fotominnesmärken för gästerna, som ger dubbelt värde som ta med hem gåvor. Våra olika photo booth erbjuder olika alternativ – från svartvita fotoremsor över enkla utskrifter i färg till digitala kopior. Vi har bås som gör att gästerna kan förbättra sina foton med emojis, digitala ramar och personliga meddelanden, eller låta dina gäster spela in videomeddelanden för det lyckliga paret.  Och naturligtvis får du hela denna andra uppsättning informella foton, tagna av dina gäster, för att komplettera de professionella som tagits av bröllopsfotografen. Bilderna kan skrivas ut på plats och lämnas till brudparets gästbok med en kopia att ta med hem själv såklart. 

Instagram photo booth är ett kul alternativ . För att ställa in en, skapar du bara en anpassad hashtagg för bröllop, ber dina gäster att tagga alla sina evenemangsfoton med den hela dagen och tillhandahålla en skrivarstation i receptionen. Med denna metod blir hela din bröllopsmottagning en photo booth. Kom ihåg att låta dina gäster veta att de kan hämta sina kopior på vägen ut! 

Oavsett vilken typ du går med finns det verkligen inget enklare sätt att ge dina gäster en mer underhållande, bindande och minnesvärd upplevelse än en fotoautomat. Du kommer verkligen inte ångra den här roliga uppgraderingen till din mottagning. 


Mässor, konferenser och event

Att dra nytta av ett modernt fotobås, kan inte bara förbättra gästupplevelsen vid din nästa mässa eller konferens utan också vara ett otroligt kraftfullt marknadsföringsverktyg. Här förklarar vi flera fördelar som ditt företag använda till att stärka ert varumärke och nå ut till nya kunder. 

Analys

Med alla investeringar, särskilt när det gäller marknadsföring, är det viktigt att veta hur mycket människor interagerar med vad det än är som du erbjuder. När allt kommer omkring vill du veta att du kommer att få en bra avkastning på din investering. Med photobooths från oss kan du mäta hur många bilder som tagits, hur många bilder som har delats, hur många telefonnummer och email har samlats in. 

Datainsamling

Ett av de primära syften att synas på en mässa eller kongress är att generera nya affärsmöjligheter. Våra bås är ett jätte bra sätt att samla in telefonnummer, email och andra kontaktuppgifter som kan bearbetas efteråt. Och flera av båsen behöver inte ens vara bemannade! Här finns chansen att samla tusentals uppgifter på folk att marknadsföra till! 

Branding och marknadsföring

Att sätta sitt namn på muggar, pennor, t-shirts och roliga småprylar och ge bort är populärt men hur ofta använder de faktiskt produkterna du betalat för? Som mest kan man hoppas på att de känner igen ert namn i framtiden. 
Genom att skapa anpassade mallar för din fotobås kan du märka och annonsera dig själv i alla foton som delas. I slutet av dagen kommer folk inte ens att inse att de annonserar gratis för dig eftersom allt de vill göra är att dela sina foton. Bäst av allt är att uppladdningarna är i realtid så att du kan leda ännu mer trafik till din monter!  

Och detta går utöver att bara utnyttja fotomallen. Du kan till och med sätta in din monter eller anpassa startskärmen för att visa upp eventuella sponsorer, och använda en bakgrund som signalerar ert budskap. 

Tävlingar

Andra roliga sätt att få folk delaktiga är att ha en tipspromenad. T.ex. gör frågorna till ledtrådar för att hitta sista anhalten som är ditt fotobås där alla som lyckas tar en segerbild! 
Eller varför inte ha det som en ingång till en tävling där alla som vill vara med fotas på startlinjen. 

Skicka förfrågan