Magic Mirror booth

Denna eleganta fotobås passar i de flesta omgivningar. Med sin helkroppsspegel tilltalar den vår fåfänga och levererar just de bilder man vill ha på en tillställning.

Bröllopet

Få ett fotoalbum av alla gäster när de just har anlänt. Med en skrivare kan alla få en kopia att ta med hem, inramat med era namn + bröllop. Till det kan du lägga alla roliga bilder som sker spontant under kvällens gång med roliga props.

I Butiken

Driv fotgängare in i butiken/restaurangen och skapa både marknadsföringsmaterial och media surr. Perfekt att kombinera med erbjudanden eller launch av nya produkter.

På mässan

Vem vill gå till bås där man hittar samma information som på hemsidan? Ett photo booth kommer att dra in folk, samla uppgifter och ge en rolig öppning för dialog.

På konferensen

Förutom alla roliga bilder att föreviga konferensen med så är det ett utmärkt tillfälle att teambygga, skratta tillsammans och förbättra gruppdynamiken. Man kan som exempel ha som mål i en tävling att ta 5 olika bilder där man ska vara kung, djur, kändis, ja ni fattar.

På festen

En fest blir alltid bättre med en gruppaktivitet och detta vackra bås blir svår att hålla sig borta ifrån. Om det är en liten intim fest eller stora salen så kommer den sällan stå oanvänd.