Grand Mirror Booth

Grand Mirror Booth

Ett lyxigt bås!
Med spegeln och den stora tv:n bakom ger den alltid ett förstklassigt intryck.

360 photo booth

360 Video

Kamera - Tagning!
Stå på plattformen medan kameran snurrar runt er.

Ljudgästbok

Lämna meddelanden!
Gäster kan lämna en röstinspelning som ni har kvar som minne.

Ha kul med vårt jätte 4-i-rad spel!

AW Paket

Flera roliga spel och lekar att göra AW:n till en skratt-succé.

Grand Mirror Booth

Magic Mirror

Grand Mirror Booth

Vi på Stockholm Photo Booth är dedikerade till att ge dina gäster en verkligt lyxig upplevelse. Med en helt interaktiv pekskärm och en stilren, modern utformning är vår magiska spegel verkligen ett unikt och exklusivt tillägg till vilket evenemang som helst. Dina gäster kommer att bli bortskämda med högkvalitativa fotografier tack vare den dolda DSLR-kameran och den monterade professionella studioblixt med mjuk foto paraply, och den helt interaktiva pekskärmen gör upplevelsen enkel och smidig. Du kan lita på Stockholm Photo Booth för att lägga till en nypa klass och elegans till ditt kommande evenemang.

360 Video

Gör er redo för Stockholm Photo Booths roligaste upplevelse. Alla kommer älska att kliva upp på plattformen och dansa loss medan kameran snurrar runt och filmar. Med ljus, rök eller bubblor blir känslan maxad precis som att stå på en scen!
När kameran är färdig bearbetas filmen och får en massa häftiga filter, effekter och musik pålagda. Se resultatet och ladda enkelt ner den och dela på Instagram på delningsstationen bredvid.
Du kan vara säker att Stockholm Photo Booth kommer lämna ett bestående intryck på ert event.

Ljudgästbok

Ett underbart tillägg till ett jubileum eller bröllop. Spela in ett hälsningsmeddelande som spelas upp när gästerna lyfter på luren. Lämna en hälsning efter pipet och det sparas för all framtid. En chans för nära och kära att gratulera och skicka kärlek som består och ger lycka in i framtiden.

Afterwork Paketet

Vi på Stockholm Photo Booth har försökt att sy ihop ett paket med olika spel som passar på kontoret eller utomhus för after work festen. 3 spel ingår: 4-i-Rad, Jätte Jenga och Cornhole.
Håll en turnering och utmana varandra i sann team building anda.