Bröllop och fester

En photo booth är ett lysande komplement till en fotograf för att dokumentera ett bröllop. På ett lekfullt och interaktivt sätt kan gästerna lämna minnen. Det är inte bara skoj med en photo booth på en fest, det är jätte skoj efter när man har bilderna att bevara och använda i sociala medier.
Är det en temafest har vi en green screen och kan digitalt lägga in en passande bakgrund. Det finns även digitala rekvisita att använda.

Ingår alltid

 • Transport, uppställning och nedmontering (inom 5 mil från Stockholm)
 • Inbyggd 24 Mega pixel DSLR kamera
 • Interaktiv booth med stor spegel och touchscreen
 • Professionell foto blixt
 • Obegränsat med utskrifter på kvalité fotopapper
 • Trådlös delning av bilder
 • Fotoalbum sparad för senare nedladdning

Tillägg gör skillnad

 • Bord med rekvisita
 • En av våra standard bakgrunder
 • Köstolpar med rep och röd matta
 • Wifi hotspot om det saknas
 • Bemanning
 •  På beställning skräddarsydd –
            Bakgrund
            Fotoram
            Avlastningsbord
            Baksida på båset

Varför gäster älskar fotobås för bröllop

Gäster älskar bröllop med fotobås av flera skäl. För det första är bröllopsfotobås en mycket uppskattad källa till alternativ underhållning än dans under mottagningen. Medan många älskar att vara ute på dansgolvet vet vi alla att dans inte är för alla. Icke-dansare kommer att tycka om att ha något påtagligt att göra annat än att sitta vid sina bord och göra besvärliga samtal och, naturligtvis, även dansälskare behöver så småningom en paus!

Photo booth är också ett utmärkt sätt för dina gäster att bryta isen med varandra. Ofta har många bröllopsgäster aldrig träffats tidigare eller inte sett varandra på ett tag. Att ha en praktisk gruppaktivitet tillgänglig kommer att uppmuntra människor att gå upp och interagera med varandra. Detta kan vara roligt på oväntade sätt. Det är också en av de sällsynta sakerna i livet som är både roligt och lämpligt för alla åldrar.

Beroende på tonen i ditt bröllopsmottagning kan du välja att hålla sakerna enkla och stilrena med grundläggande, draperade bakgrunder eller glamorösa genom att tillhandahålla glittrande, glittrande omgivningar eller till och med komiska genom att välja anpassade teman och inkludera kostymer och rekvisita – som överdimensionerad plast glasögon, överdrivna topphattar, ett sortiment peruker och falska mustascher. Rekvisita, som svarta tavlan pratbubblor gäster kan skriva på, eller tema skyltar som “Lag Brud”, är särskilt uppskattade. Det finns många varianter av rekvisita tillgängliga. Saker som kartongchampagneglas och jätte diamantringar saker som hattar, galet ansiktshår, jättehår, fåniga ord och mer. Utsmyckade ramar är också ett populärt val. Oavsett vilka föremål du använder för att förbättra din fotoböcker, finns det inget som att sätta på dumma kostymer, experimentera med fåniga rekvisita och ta upprörande gruppfoton för att få människor att skratta och skapa en unik möjlighet för minnesvärda, bindande upplevelser.

Utöver allt detta kan ett bröllops photo booth också ge fantastiska fotominnesmärken för gästerna, som ger dubbelt värde som ta med hem gåvor. Våra olika photo booth erbjuder alternativ – från svartvita fotoremsor över enkla utskrifter i färg till digitala kopior. Vi har bås som gör att gästerna kan förbättra sina foton med emojis, digitala ramar och personliga meddelanden, eller låta dina gäster spela in videomeddelanden för det lyckliga paret. Och naturligtvis får du hela denna andra uppsättning informella foton, tagna av dina gäster, för att komplettera de professionella som tagits av bröllopsfotografen. Bilderna kan skrivas ut på plats och lämnas till brudparets gästbok med en kopia att ta med hem själv såklart.

Instagram photo booth är ett kul alternativ . För att ställa in en, skapar du bara en anpassad hashtagg för bröllop, ber dina gäster att tagga alla sina evenemangsfoton med den hela dagen och tillhandahålla en skrivarstation i receptionen. Med denna metod blir hela din bröllopsmottagning en photo booth. Kom ihåg att låta dina gäster veta att de kan hämta sina kopior på vägen ut!

Oavsett vilken typ du går med finns det verkligen inget enklare sätt att ge dina gäster en mer underhållande, bindande och minnesvärd upplevelse än en fotoautomat. Du kommer verkligen inte ångra den här roliga uppgraderingen till din mottagning.