Våra fotobås

Vi använder den senaste mjukvaran i de bästa båsen. En stor, vacker spegel med ram där gästerna kan se sig själva innan bilderna tas. De är interaktiva och roliga, laddade med funktioner och levererar skarpa och fina bilder.

Grand Mirror booth

Bröllopet
Få ett fotoalbum av alla gäster när de just har anlänt. Med en skrivare kan alla få en kopia att ta med hem, inramat med era namn + bröllop. Till det kan du lägga alla roliga bilder som sker spontant under kvällens gång med roliga props.

I Butiken
Driv fotgängare in i butiken/restaurangen och skapa både marknadsföringsmaterial och media surr. Perfekt att kombinera med erbjudanden eller launch av nya produkter.

På mässan
Vem vill gå till bås där man hittar samma information som på hemsidan? Ett photo booth kommer att dra in folk, samla uppgifter och ge en rolig öppning för dialog.

På konferensen
Förutom alla roliga bilder att föreviga konferensen med så är det ett utmärkt tillfälle att teambygga, skratta tillsammans och förbättra gruppdynamiken. Man kan som exempel ha som mål i en tävling att ta 5 olika bilder där man ska vara kung, djur, kändis, ja ni fattar.

På festen
En fest blir alltid bättre med en gruppaktivitet och detta vackra bås blir svår att hålla sig borta ifrån. Om det är en liten intim fest eller stora salen så kommer den sällan stå oanvänd.

Coming Soon

360 Booth

En extraordinär 360-graders videobås. Hoppa på plattformen och skapa dina egna slow-motion 360-graders videor för att dela direkt till din telefon med qr kod. Det är den perfekta lösningen för företagsevenemang, skolor, bröllop, privata fester och interaktiva varumärkesaktiviteter som vill skilja sig från resten. Detta bås kräver personal som inte bara monterar men handhar och instruerar under hela hyrestiden.
Coming Soon

Flip Book

Stå framför en green screen bakgrund och spela in en kort video som skrivs ut och häftas ihop till en 60 sidors flip bok att ta med hem.
Det hela kan göras på under 2 minuter.
Vi tror att denna passar bäst på produktlanseringar, mässor och bröllop.

Detta är en riktig vinnare!

Framtiden - Full Fart

I Event branschen är det full fart igen! Photo Booth konceptet är moget och alla tillverkare jobbar hårt på att innovera fram nästa spännande booth. Vi väntar spänt på avslöjanden från flera företag och tittar på att ta in ovanstående 2 olika booths, allt för att ni ska kunna bjuda på den senaste, roligaste tekniken till era kunder och gäster.

Swing Magnifique

Med en glad jazz och ett skönt gung underhåller de ett rum utan att för den delen ta över.

Stockholmsbandet spelar i en stil som kallas Jazz Manouche, Gypsy Swing eller Gypsy Jazz som har ursprung i Hot Club de France på 30-talet.

Swing Magnifique spelar på kulturevenemang, festivaler, företagsevent samt privata evenemang och deras musik är mycket efterfrågad och uppskattad. De har haft längre engagemang på Mosebacke Etablissemang och spelar återkommande på Franska ambassadens evenemang. Sångerskan Josefin Peters tilldelades Louis Armstrong-stipendiet 2016.