Våra fotobås

Vi använder den senaste mjukvaran i de bästa båsen. En stor, vacker spegel med ram där gästerna kan se sig själva innan bilderna tas. De är interaktiva och roliga, laddade med funktioner och levererar skarpa och fina bilder.

Grand Mirror Booth

En magisk, interaktiv photo booth upplevelse för moderna event.
Stor, glamorös och anpassningsbar för att ge den där WOW effekten alla vill ha.

Magic Mirror
GrandMirrorBooth
IMG_2804
Grand Mirror Booth
Magic Mirror booth
Mirror me booth

Rolig rekvisita

Hattar, glasögon, peruker, boas, uppblåsbara instrument, whiteboard för meddelanden och mer!

Anpassade mallar

Personliga skapade för dig! Vi kan använda er logga, datum, färger mm.
5cm x 15cm eller 10cm x 15cm stora bilder.

Printed result

Signering

Signera och rita i olika färger, lägg till emojis, ångra eller gör om på det stora multi touch spegelglaset!

Green Screen

Ha precis vad du vill som bakgrund i bilderna!

Personliga animationer

Ge dina gäster ett varmt välkomnande!

SMS eller email direkt

Mata in telefonnummer eller email adress och få bilderna skickade direkt. Dela bilderna med eventets hashtag!

Bakgrunder

2,5m x 2,5m dubbelsidiga bakgrunder som gör sig bra i bild och i rummet. Hundratals andra finns som vi kan köpa hem eller trycka nya helt enligt er design! 

GDPR

Lägg till GDPR godkännande vid insamling av telefonnummer och epostadresser.

360 Booth

En extraordinär 360-graders videobås. Hoppa på plattformen och skapa dina egna slow-motion 360-graders videor för att dela direkt till din telefon med qr kod. Det är den perfekta lösningen för företagsevenemang, skolor, bröllop, privata fester och interaktiva varumärkesaktiviteter som vill skilja sig från resten. Detta bås kräver personal som inte bara monterar men handhar och instruerar under hela hyrestiden.
Coming Soon

Ljudgästbok

Säg hejdå till skrivna gästböcker och välkommen till vår innovativa tjänst för ljudgästböcker.
Dina gäster kan enkelt spela in personliga meddelanden och skapa en unik minnessak som du kommer att värdesätta för alltid.
Gör ditt evenemang oförglömligt!

Användning

Bröllopet

Få ett fotoalbum av alla gäster när de just har anlänt. Med en skrivare kan alla få en kopia att ta med hem, inramat med era namn + bröllop. Till det kan du lägga alla roliga bilder som sker spontant under kvällens gång med roliga props.

Butiken

Driv fotgängare in i butiken/restaurangen och skapa både marknadsföringsmaterial och media surr. Perfekt att kombinera med erbjudanden eller launch av nya produkter.

festen

En fest blir alltid bättre med en gruppaktivitet och detta vackra bås blir svår att hålla sig borta ifrån. Om det är en liten intim fest eller stora salen så kommer den sällan stå oanvänd.

konferensen

En fest blir alltid bättre med en gruppaktivitet och detta vackra bås blir svår att hålla sig borta ifrån. Om det är en liten intim fest eller stora salen så kommer den sällan stå oanvänd.

Mässan

Vem vill gå till bås där man hittar samma information som på hemsidan? Ett photo booth kommer att dra in folk, samla uppgifter och ge en rolig öppning för dialog.

Produktlansering

Skapa förstklassiga bilder av er product för online marknadsföring. Vi tar fram brandade bakgrunder.

Framtiden - Full Fart

I Event branschen är det full fart igen! Photo Booth konceptet är moget och alla tillverkare jobbar hårt på att innovera fram nästa spännande booth. Vi väntar spänt på avslöjanden från flera företag och tittar på att ta in ovanstående 2 olika booths, allt för att ni ska kunna bjuda på den senaste, roligaste tekniken till era kunder och gäster.

Swing Magnifique

Med en glad jazz och ett skönt gung underhåller de ett rum utan att för den delen ta över.

Stockholmsbandet spelar i en stil som kallas Jazz Manouche, Gypsy Swing eller Gypsy Jazz som har ursprung i Hot Club de France på 30-talet.

Swing Magnifique spelar på kulturevenemang, festivaler, företagsevent samt privata evenemang och deras musik är mycket efterfrågad och uppskattad. De har haft längre engagemang på Mosebacke Etablissemang och spelar återkommande på Franska ambassadens evenemang. Sångerskan Josefin Peters tilldelades Louis Armstrong-stipendiet 2016.